POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Hemnetobjekt.

Kategori: Allmänt

Jag spenderade gårdagskvällen hos Evelina med mat och allmänt häng. Vi hade väldans trevligt trots att vi välte det mesta, tappade saker och jag slog i lampan typ fem gånger. Det måste vara något med lägenheten. Dessutom glömde Evelina sin tvätt i tvättstugan tre gånger.

Vi hade i vilket fall trevligt, vi spanade på både friidrott och lite hockey som varvades med livliga diskussioner och skratt. Vi hamnade på hemnet en sväng och spanade på både Skövde och Enköping. Det här radhuset förundrar oss. 



Det kostar 1,8 miljoner. 1,8 miljoner för något man helst inte vill flytta in i. Titta på bilderna. 

Hallen: Tavlor precis överallt, en rivig matta och allmänt gammaldags. Så står där plötsligt två lådor täckta av Union Jack-motiv. Fint.

Vardagsrum: Gamla möbler, gamla tavlor, gammalt det mesta och så plötsligt en platt-tv och två klämmiga plaststolar. Det här med kontraster.

Kök: Notera aporna som hänger i fönstret och skylten på kylskåpet som säger att det är förbjudet att beröra matvarorna.

Duschrum: Det var här jag och Evelina fastnade allra mest. För det första kan man titta på sig själv i spegeln när man sitter på toa och det är ju sannerligen alltid trevligt. Vad som verkar vara en spåkula huserar på golvbrunnen och vem har inte velat ha en piedestal i badrummet under hela sin livstid?

Passage: Här är vi stora fan av väggbonaden med fiskmåsen på då vi båda lider av fågelfobi.

Allrum: Tavlor, tavlor och åter tavlor. Men missa heller inte den lilla stegen som är placerad till vänster i bild.


Vi konkluderar att radhuset har potential och stora möjligheter att bli något fint. Personligen hade vi kunnat tänka oss att sänka priset med ungefär en miljon för att sedan investera resten i renovering.


LOVE / H



Kommentarer

  • Odis morsa säger:

    hahahahaha! satt igår kväll och kollade på samma hus och försökte entusiastiskt visa loof allt jag tyckte va roligt där, han var dock inte riktigt kontaktbar....borde kanske varit med er istället?

    2012-05-12 | 11:56:22
  • Hanna säger:

    Ja det är verkligen helt och hållet sanslöst. Vi var vid vissa tillfällen dubbelvikta av skratt. Du hade uppskattat det, garanterat.

    2012-05-12 | 13:13:15
  • Sara säger:

    HAHAHAAHH! Jag och mamma viker oss av skratt och förfäran. Det finns någon som bor där! Helt vansinnigt. Tycker definitivt julgransprydnaden på gardinstången i vardagsrummet får pris utöver det ni redan nämnt.

    2012-05-14 | 22:20:10

Kommentera inlägget här: