POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Kvällsjobb.

Kategori: Allmänt

Trodde jag på allvar att jag skulle ha mer energi när jag jobbade kväll?

Efter denna arbetsvecka kan jag konstatera att så icke är fallet. Jag är tröttare än jag någonsin varit efter en arbetsvecka (bortsett från servicetelefonveckor på Kreta). Och den här fullmånen som härjat och stört min sömn HELA VECKAN har liksom inte gjort saken bättre.

Vad jag haft för mig i veckan? Tackar som frågar. Jag har sorterat julkort! That's it. Eller nej förresten. Jag har varit ansvarig för hela Skövdes julkortssortering. Man kan säga att måndag och tisdag var bråda dagar i julkortsfabriken och därefter har det liksom bara sinat totalt. Inte så konstigt eftersom sista dagen att posta var i måndags, men ändå. Nu väntar en ledig lördag (har sällan varit så välkommet) och en söndag som innehåller jobb. Sedan är det en måndag och jag ska leverera årets sista julkort och därefter ta mig norrut till Enköping för julfirande. Som jag längtar efter ledighet just nu!! Det känns på något sätt som att jag aldrig någonsin kommer att återfå någon som helst form av energi igen, men jag jobbar på det.

(bild: kristianstadsbladet.se)

Jag har dessutom utlovat någon form av premiärkonsert på julafton bestående av mig, min röst och min gitarr.   Jag är dock högst tveksam till hur resultatet kommer att bli men jag tar för givet att alla kommer få skratta. Nivån på gitarrspelandet har ännu inte passerat nivån på sångrösten så jag får väl helt enkelt bara sjunga extra starkt om det kniper.


LOVE / H

Återtåget.

Kategori: Allmänt

Jag lever!

Ifall ni tappra bloggbesökare går omkring och undrar om jag plötsligt dött eller fallit av jordens kant så kan jag meddela att så icke är fallet. Jag är högst levande, eller så levande som man nu kan vara i mitten av december när mörkret går igenom både ben och märg.

Det är också högst oklart vad jag ska skylla min frånvaro på. Men jag har flängt land och rike runt de senaste helgerna. Enköping, Stockholm, Karlstad, mera Enköping, Tranemo. Ja, ni förstår. Och däremellan så jobbar jag mest hela tiden.

Men nästa vecka jobbar jag kväll. Ska vi alla rösta för att jag har lite mer ork då? Om så bara på förmiddagarna så är det extremt välkommet.


LOVE / H