POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Mot Göteborg!

Kategori: Allmänt

Det här med att blogga på sommaren var uppenbarligen inte alls min grej. Jag har ju fullt upp med jobb och annat. Med annat så menar jag eventuellt löpning till och från samt intag av stora mängder alkoholhaltig dryck vid alltför många tillfällen. 

Jag hoppas på en förbättring av den sistnämnda punkten i helgen trots att jag ska till Göteborg och träffa Min Blomma. Vi brukar ju faktiskt vara någorlunda sansade när vi är ute, eller så är vi helt enkelt bara totalt osansade men i princip nyktra och det går bra det också. 

Jag har en känsla av att arbetsdagen och bilresan till Götet kommer att kännas väldigt långa, men jag ska göra det med ett leende trots regnet som verkligen inte ser ut att lätta. 


LOVE / H

Festplanering!

Kategori: Allmänt

Här sitter jag och planerar storebrors 25-årsfest inför lördagen. Herregud vad taggad jag är och jävlar i min låda vad roligt jag tänker ha. Storslagna planer ska genomföras och en vindunk är inhandlad. En lillasysters examnesfest i repris vad gäller alkoholhantering? Eventuellt....

Note to self: Ha inte byxdress på sig!



Ikväll har jag även storslagna planer på att kolla på damfotboll och gråta om de gör mål. När jag började gråta till fotboll? Jag har ingen aning, men så är tydligen fallet...


LOVE / H

Spontanitet

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig nästan som en människa igen efter nio timmars sömn och avsaknad av ett alarm som väckte mig nu på morgonen. En löprunda på åtta kilometer och frukost är avklarat, nu är det bara en dusch som gäller innan dagen sätter fart.

Barkarby står på schemat, tack för det extra tillskottet i kassan igår säger jag och planerar att shoppa upp det mesta. En tur till Maxi på det och en spontan fest framåt kvällningen med avslutning i Enköpings centrala delar är förmodligen att vänta. 

Doppet i Mälaren igår var svalkande, men jag saknar smaken av salt och ett turkost hav. Jag har inte badat i Mälaren sedan innan jag tog studenten, och det året badade jag inte ens, så 2005 kanske var senast. Jag vill ha mitt Medelhav där man ser fötter, botten och småfiskar. Jag vill ha en sandstrand och saltsmak på läpparna och strävt soltorkat hår.



Men det gäller att passa på, och det har ju lite grann blivit något av min grej.


LOVE / H

Saker som gör mig glad

Kategori: Allmänt

Jag blir just nu extra glad för att:

* Enköpings djuraffär har stängt, nu kan jag gå på Kungsgatan utan problem. Nu ska jag bara lyckas utrota kajorna också.

* Det är fredag, fint väder och en kort jobbdag påbörjas snart som ska avslutas med träning och bad.

* Jag är ledig hela helgen, Hallelujah!

* Min Blomma kommer snart hem från USA, nedräkning pågår.

* Storebrors 25-årsfest nästa helg planeras för fullt. Snygga klänningen på!

* Jag är villaägare i helgen...


LOVE / H

Min Blomma kommer hem!

Kategori: Allmänt

Jag har jobbat ihjäl mig sedan Midsommarhelgen. I förrgår somnade jag kvart över åtta och igår däckade jag fullkomligt klockan kvart i åtta. Jag ska vara ledig på lördag, för första gången på tolv dagar. Hur jag någonsin klarade av att vara guide är en gåta. 

Fick dock goda nyheter på kvällningen. Min Blomma i USA har fått sitt visum och kommer till Sverige om typ två veckor vilket gör mig galet glad. Om hon dessutom kan pallra sig hit på söndagen och slippa sitta kattvakt skulle göra mig ännu gladare för jag jobbar ju liksom i veckorna.


BananaFlowerPower firar nyår i NYC!


Nu, sömn!


LOVE / H