POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Lyckorus!

Kategori: Allmänt

Dagarna fortsätter att flyga förbi mig. Jag var i Stockholm i fredags med min vän Per. Vi hade en väldigt trevlig dag på alla sätt och vis. Den var dessutom lärorik och givande på många sätt.

Tog med mig en lillkusin till Skövde i söndags och det ledde till äventyrsbad, glassutflykt till Hjo, kortspel, världshistoriens godaste mat och allmän kvalitetstid.

Jag har även hunnit med att jobba.

Men den bästa dagen var helt klart i går. C-UPPSATSEN ÄR GODKÄND!!!!

Aldrig har bokstaven G gjort mig gladare än i går. Studielivet är över på riktigt, 180 högskolepoäng är registrerade och jag har alltså på riktigt tagit min examen. Således har jag på förmiddagen lämnat tillbaka lånad kurslitteratur, skickat uppsatsen vidare till organisationen där vi genomfört studien och mest hela tiden haft ett leende på läpparna.




Nu är jag vansinnigt spontan och åker tillbaka till Enköping för midsommarfirande. Det känns ju som en fest man inte vill missa. Midsommar på strömgatan kan inte bli annat än succé!


LOVE / H

Enköping.

Kategori: Allmänt

När jag låter själen hinna ikapp så finns det tydligen inte utrymme för bloggande.

Jag befinner mig i Sveriges närmaste stad, Enköping, och har vid det här laget gjort det i en vecka. Tiden fullkomligt flyger fram och inom ett par dagar så är jag tillbaka i Skövde med en lillkusin i släptåg.

I lördags gick min examensfest av stapeln. Det är en fest som sent ska glömmas där sangrian och vinet flödade medan klackarna åkte av och hälarna slogs i taket. En lång dag, kväll och natt med underbart sällskap, god mat samt Enköpings finaste tårtor, cupcakes och cake pops.

Kvällens viktigaste gäst kan ha varit gummibjörnen som var officiell upplåsare av min telefon..

Efter lördagen har dagarna gått i ett, jag har fokuserat på umgänge, läsning av skönlitteratur och allmänt låtit själen komma ikapp. Imorse vaknade jag tjugo över tio. Jag tar det som ett bevis på att jag var trött efter gårdagen då bland annat en fågel bajsade på min hand. För mig med ornitofobi kan man säga att det blev ett trauma, storlek större.

Imorgon ska jag spendera en romantisk dag i Stockholm med min businessman. Vårt äktenskap är helt och hållet instiftat på grund av affärsmässiga skäl. Det ska tydligen regna hela dagen i Stockholm, men det får vi helt enkelt leva med.

Ikväll blir det häng hos lillasyster med mat och Mambo Jambo-iste. Vad mer kan man begära av regnig torsdagskväll i Enköping?


LOVE / H


 

Good enough.

Kategori: Allmänt

Nu tror jag faktiskt att vi kommit till punkten "good enough" i vår uppsats. Den är genomarbetad och redigerad typ 3000 gånger. Det är faktiskt så det känns.

Vi är klara. Det enda som ska göras nu är att lämna in den till vår examinator och hoppas på det bästa. Det får bära eller brista. Utifrån förutsättningarna har vi gjort vårt bästa och nu är vi klara.

Jag längtar efter att slappna av, sitta på balkongen och läsa skönlitteratur samt inte ha pluggpressen konstant flåsande i nacken.

Imorgon åker jag till Enköping, efter att inlämningen är avklarad. Till helgen står examensfest på schemat. Jag ska bara sova i ett par dygn först.

Angående examensfesten med klassen i fredags så var det en stor succé! Föga förvånande. Vi har nästan återhämtat oss.. :)


LOVE / H