POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Semester!

Kategori: Allmänt

Jaha. Så var mitt livs första långa, sammanhängande, betalda semester här. Det känns onekligen fantastiskt.

Det var dock en halvt vemodig dag på jobbet då jag arbetade min sista dag i Tibro idag. Men lite tårta, presenter och avskedskramar gjorde gott för humöret och jag ser fram emot tre och en halv veckas ledighet och energipåfyllning innan jag startar mitt nya jobb efter semestern.

Men ja. Räkna inte med några uppdateringar de kommande veckorna. Jag återkommer efter semestern.


LOVE / H


Snöglob.

Kategori: Allmänt

Har jag några tappra läsare kvar här i bloggen? Trevligt i så fall.

Vart ska jag börja?

Jag har fått ett nytt jobb. Eller egentligen är det exakt samma jobb som just nu, men på ett annat ställe. Från och med efter min semester ska jag åter börja jobba i Skövde men på ett, för mig, nytt kontor. Produktionsledare på Skövde nord är min nya titel efter en stormig organisationsförändring vars efterklang ännu är långt ifrån över.

Jag slipper alltså snart 05.20-uppstigningar samt pendling och det får man vara tacksam för. Men det är helt klart en del blandade känslor, det ska erkännas. Att lämna mitt nya gäng och kasta sig in i en ny utmaning. Men eftersom jag är rädd för att sitta fast så får jag väl se det här hattandet som något positivt ;)

För övrigt jobbar jag bara en vecka till, sedan är det dags för min första långa och betalda sommarsemester. Hej vuxenpoäng.Tågluff nere på kontinenten står på schemat och jag längtar så att det nästan gör ont samtidigt som det hela känns högst overkligt.



Idag kändes hela dagen som en snöglob. Varje gång det lugnade ner sig lite grann så var det som att någon ruskade om snögloben och allt blev kaos igen. Och så höll det på från tidig morgon tills jag gick hem från jobbet. Men snöglobsdagar behöver man ibland. Men imorgon skulle jag önska att jag fick ett lite mindre antal omskakningar. Heja!


LOVE / H