POLare på HIS

Betraktelser från studerandet på Högskolan i Skövde (och allt annat som konstant snurrar i mitt huvud).

Öppet brev till Black Army.

Kategori: Allmänt

Hej Black Army.

Jag har förstått att ni har det lite jobbigt just nu, jag läste nämligen att Swedbank vill skänka bort namnrättigheterna på nya nationalarenan i Solna till Friends. Och det är ju fullt förståeligt att ni är arga och upprörda över det här.





Eller för att citera er ordförande Daniel Wilhelmsson:
– Det passar inte vår image, även om vi har en AIK-stil. Nej, fan, det är fruktansvärt. Jag skulle kunna säga vilka okvädingsord som helst om det.

Nej det är ju klart att ett namn som Friends inte passar er, ni vill ju naturligtvis utropa diverse glåpord riktade mot domaren, motståndarlaget och motståndarklacken direkt från bästa ståplats. Jag förstår ju givetvis att Friends då klingar illa.

Friends går ju emot allt ni står för, till exempel att stoppa mobbning och att man ska vara snälla mot varandra. Det är ju inte saker man tänker på när man tänker på Black Army. Så det är ju väldigt trist för er, det här, med det eventuella namnbytet. Det är ju även trist att allmänhetens bild av er inte kommer att förändras till det bättre. Men ni kanske å andra sidan trivs med att betraktas som ett gäng testosteronstinna ligister som blir fulla på öl, tänder bengaliska eldar på läktaren och föraktar domaren som gör sitt jobb.


Ödmjukt.


Men nu är ju inte den nya arenan bara er, det är ju även en nationalarena där landskamper ska spelas. Det är väl fint att de får spela vänskapliga matcher på en vänskaplig arena?

Om ni nu ogillar Friends så mycket så kan ni kanske låtsas att den nya nationalarenans namn kommer från det gamla dansbandet Friends istället. 




Känns det bättre då?


LOVE / H

Kommentarer

  • sabina säger:

    ha klockrent. det här inlägget får mig bara att skratta. vet inte varför.. men tack Hanna =)

    2012-03-27 | 10:28:12
  • Markus säger:

    Vad är det för fel på bengaliskaeldar???

    2012-03-27 | 20:24:16

Kommentera inlägget här: